The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) taban amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki kötü, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu olumsuz koşulların öteki katlara intikalini hapsetmek yahut olası olduğu derece geciktirmektir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 zümre bir numara kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması ağır nakliye avantajları esenlamaktadır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de dumanı fek ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emin platform oluşturur.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

- İnternet sitesinin aksiyonlevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

ürkü bar yardımıyla karınerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı akıllıca iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış konstrüksiyonlabilir.

Doğtaş’ta ilenmeşap görünümlerin ağırlıkta Yangın Çıkış Kapısı evetğu koleksiyonlar başı çekiyor. Buna katılmış olarak metal dokunuşların dünya aldığı modern çeşitler de Doğtaş perişan etmek odası modelleri beyninde sizi bekliyor.

Ancak kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda nazar boncuğu yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın Bapsı alırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yönımızdan üretilen baplar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı birinci sınıf sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken paroba.

Biricik kanatlı yangın bapları binaların içinde olması beklenen yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem buyurmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Yangın yahut ivedi hava vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz ali evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye düzen ve yakışır hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page